Your social media agency.

Your social media agency.

Ja! Ik wil social media uitbesteden

 

Social media uitbesteden

Slimme inzet van social media kan jouw bedrijf veel opleveren. Als je het goed wilt aanpakken moet je er tijd voor maken, regelmatig posten en vooral volhouden. Vooral dat laatste is in de praktijk vaak lastig. Met af en toe een bericht posten, zonder duidelijke strategie en echte structuur, bereik je niet het doel dat je voor ogen hebt. Zie jij de kansen van social media wel maar ontbreekt het je aan tijd, kennis en/of zin? Social#9 heeft dat allemaal wel! Wij houden van social media en ontzorgen je volledig!

Social mediastrategie

Als je social media doelmatig wilt inzetten, kun je niet zonder een duidelijke strategie. Een strategie beschrijft hoe en waarom je social media gaat inzetten. Om helder voor ogen te krijgen waar de social media-activiteiten voor jouw bedrijf precies toe moeten leiden.

Wij zijn er van overtuigd dat je met een goede en heldere strategie meer kans van slagen hebt!

Social media advertenties

Met het plaatsen van een continue stroom aan berichten op je social mediakanalen, hou je vooral bestaande fans op de hoogte van je bedrijf. Dat is goed voor de betrokkenheid en het vertrouwen. Maar met succesvolle social media advertentiecampagnes ben je ook voortdurend in beeld bij potentiële klanten. Je haalt dus meer uit je social mediakanalen als je ook adverteert.

Geïnteresseerd in adverteren op social media? We helpen je graag bij het uitdenken van een social media advertentiestrategie. Vraag meer informatie aan.

Rapportages

Het voordeel van social media marketing en online adverteren is dat alles meetbaar is. Eén keer per week, per maand of per kwartaal (afhankelijk van je wensen) rapporteren we aan jou de resultaten van de geplaatste posts en/of advertentie campagnes. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van het effect voor jouw bedrijf. Met al deze data kunnen we vaststellen of we op de goede weg zijn en waar we moeten bijsturen of zelfs moeten opschalen.

Investeren gaat niet om wat het kost, maar om wat het oplevert.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Onder het genot van een lekkere kop koffie of een goed glas wijn leggen we het graag aan je uit.

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op.

Uiteraard mag je ons ook bellen of Whatsappen op telefoonnummer 06-10985777, of stuur een bericht via één van onze social mediakanalen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

of
Plan zelf een afspraak in!