Voor schildersbedrijven

Voor schildersbedrijven

Plan zelf een afspraak in!

Over #9

Wij zijn Social Number Nine! Of zoals we ook wel worden genoemd, Social#9. Een dochteronderneming van De Business Manager en gevestigd in Beetsterzwaag. Wij helpen bedrijven te groeien door onder andere online marketing op een structurele en professionele manier in te zetten. Niet alleen door berichten of advertentiecampagnes op social mediakanalen te plaatsen, maar ook door mee te denken over de marketingstrategie van jouw schildersbedrijf.

Social Number Nine

Waarom deze naam? Social staat natuurlijk voor social media. De # wordt veel gebruikt in social mediaberichten om een groter bereik te genereren. En laat onze dochter nou eens Nine heten! Dit alles bracht ons tot de mooie combinatie van de naam Social#9

Schildersbedrijven

Met Social Number Nine richten we ons vooral op de schildersbranche. Doordat Marcel jarenlang als mede-eigenaar in het schildersbedrijf van zijn familie heeft gewerkt, kent hij alle ins en outs van het schildersvak. Hij is letterlijk opgegroeid tussen de verfbussen en kwasten!

Dit in combinatie met onze passie voor social media en marketing, weten wij als geen ander hoe we jouw schildersbedrijf beter op de kaart kunnen zetten en meer klanten aantrekken.

Waarom schildersbedrijven kiezen voor Social #9

Online marketing inzetten zonder strategie, is als schieten met hagel.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Onder het genot van een lekkere kop koffie leggen we het graag aan je uit.

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op.

Uiteraard mag je ons ook bellen of appen op telefoonnummer 06-10 98 57 77, een e-mail sturen naar info@socialnumbernine.com of kom gerust eens langs op ons kantoor.

Vlaslaan 11A, 9244 BX Beetsterzwaag.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

of
Plan zelf een afspraak in!