Over #9

Wij zijn Social Number Nine! Of zoals we ook wel worden genoemd, Social#9. Man en vrouw en een kei in samenwerken! Superhandig, want doordat we elkaar vaak zien en spreken, zijn de lijnen voor onze opdrachtgevers lekker kort. 

Ons online marketing bureau is gevestigd in Beetsterzwaag. Wij helpen bedrijven te groeien door online marketing op een structurele en professionele manier in te zetten. Niet alleen door berichten op social mediakanalen te plaatsen, advertentiecampagnes te maken of blog te schrijven, maar ook door mee te denken over de marketingstrategie van jouw bedrijf. We gaan voor de long-term relatie!

Social Number Nine

Waarom deze naam? Social staat natuurlijk voor social media. De # wordt veel gebruikt in social mediaberichten om een groter bereik te genereren. En laat onze dochter nou eens Nine heten! Dit alles bracht ons tot de mooie combinatie van de naam Social#9.

De Business Manager

Met Social Number Nine focussen we ons vooral op Online Marketing voor bedrijven. We bieden pakketten aan, waarmee wij maandelijks voor je aan de slag gaan. Kun je onze hulp ook goed gebruiken bij het maken van o.a. een nieuwe website, drukwerk, merchandise, of het ontwerpen van een flyer? Kijk dan even op www.debusinessmanager.nl. Wij gaan namelijk veel verder en zijn ervoor om onze klanten te ontzorgen.

Waarom bedrijven kiezen voor Social #9

Online marketing inzetten zonder strategie, is als schieten met hagel.

Contact

Wil je een kennismakingsafspraak met ons maken, heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen, stuur ons dan een berichtje via dit formulier. Wij nemen dan binnen een dag contact met je op.

Uiteraard kun je ons ook bellen op telefoonnummer 0512 - 74 51 82 of stuur een bericht via LinkedIn of Facebook.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.