Your social media agency.

Your social media agency.

Ja! Ik heb meer vragen

Veelgestelde vragen

  1. Waarom online marketing uitbesteden?
  2. Welk pakket kan ik het beste kiezen?
  3. Waarom werken jullie met partners?
  4. Welk social mediakanaal past bij het beste bij mijn bedrijf?
  5. Waarom moet ik online zichtbaar zijn?
  6. Kan ik zelf nog berichten op social media posten?
  7. Moet ik een contract met jullie afsluiten?
  8. Hoe weet ik het effect van online marketing?


Antwoorden

Waarom online marketing uitbesteden?
Af en toe een bericht op social media posten, een advertentie op Google plaatsen of een e-mail naar je trouwe klanten sturen is niet zo moeilijk. Maar vaak begin je er aan en komt na een tijdje de klat er in. Structureel volhouden en monitoren blijkt lastig. Je weet niet precies wat je aan het doen bent, je hebt geen tijd of zin meer en het is niet bepaald je favoriete bezigheid. Daarbij kun jij je in die tijd ook niet bezig houden met je eigen werk. Door online marketing uit te besteden kun jij je bezighouden met de dingen waar jij goed in bent. 

Welk pakket kan ik het beste kiezen?
Elk bedrijf volgt zijn eigen strategie en vraagt dus om een andere aanpak. Het ene bedrijf vergt meer inspanning qua uren dan het andere. Daarom bieden we meerdere pakketten aan. Zo kies je een pakket dat volledig aansluit bij de behoefte van jouw bedrijf. Kom je er niet helemaal uit? We adviseren je graag over de beste keuze voor jou. Later veranderen kan natuurlijk altijd.

Waarom werken jullie met partners?
Wij willen voor onze klanten het beste van het beste. En omdat je niet in alles even goed kunt zijn, hebben wij partners om ons heen verzameld die expert zijn op hun vakgebied. Door met specialisten samen te werken, kunnen wij ons focussen op het ontzorgen van onze klanten.

Wil je weten wie onze partners zijn? Klik dan hier.

Welk social mediakanaal past het beste bij mijn bedrijf?
Dat zoeken we allemaal voor je uit. Voor elk product, elke dienst en elk merk is er een perfect passend social mediakanaal. Maar voordat we aan de slag gaan stellen we je een heleboel vragen, zodat we jou en je bedrijf goed leren kennen. Op basis van je bedrijfsidentiteit, doel en doelstellingen, kiezen wij de social mediakanalen waarmee de meeste winst te behalen valt.

Waarom moet ik online zichtbaar zijn?
Wist je dat in Nederland 10,1 miljoen mensen zichtbaar zijn op social mediakanalen? En dat zelfs meer dan 94% van alle Nederlanders Google als zoekmachine gebruikt?Jouw doelgroep zit daar ook bij. Die potentiële klanten wil je toch niet missen? En als ze eenmaal bekend zijn met jouw bedrijf, dan moet je er voor zorgen dat ze verbonden blijven door ze structureel op de hoogte te houden. Het professioneel inzetten van Social Media, Google Ads en Emailmarketing heeft veel voordelen:

Kan ik zelf nog content delen en berichten op social media posten?
Jazeker! Jij blijft zelf eigenaar van de verstuurde e-mails en jouw social media-accounts. Je kunt dus op elk moment berichten plaatsen, e-mails versturen, aanpassingen doen en resultaten bekijken. 

Moet ik een contract met jullie afsluiten?
Nee. Wij doen niet aan contracten. We gaan een samenwerking aan zolang we het allebei leuk en waardevol vinden. Vind je ons niet leuk meer, of wil je het beheer weer zelf in handen nemen? Dan stoppen we de samenwerking per de eerste van de volgende maand. Geen probleem!

Hoe weet ik het effect van online marketing?
Elke maand gaan laten we je zien wat het effect van de ingezette campagnes was. Zoals het aantal likes en reacties, nieuwe volgers op social media, website bezoekers en zelfs nieuwe klanten als je online verkoopt. Aan de hand van de analyses en rapportages kunnen we gemakkelijk bijsturen, zodat we je doelgroep steeds gerichter kunnen benaderen.

Vooruitgang begint bij het stellen van de juiste vraag

Contact

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Onder het genot van een lekkere kop koffie of een goed glas wijn leggen we het graag aan je uit.

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op.

Uiteraard mag je ons ook bellen of Whatsappen op telefoonnummer 06-10985777, of stuur een bericht via één van onze social mediakanalen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.