Your social media agency.

Your social media agency.

Ja! Ik wil meer trouwe klanten

 

E-mailmarketing uitbesteden

Social media inzetten voor meer fans en volgers is één ding, maar in combinatie met e-mailmarketing win je vertrouwen. Wij bouwen een goede salesfunnel, waardoor leads steeds sterker overtuigd raken van de waarde van jouw bedrijf. En hoe sterker de verbinding, hoe groter de kans dat een lead uitgroeit tot een waardevolle klant! 

Het opzetten van e-mailcampagne vergt veel tijd. Vooral in het maken van content voor de e-mails. Bij Social #9 zijn we dol op het schrijven en maken van goede content. Wij nemen dit dus graag uit handen en zorgen voor een geautomatiseerd e-mailmarketingsysteem. Weten hoe het werkt? Mail ons voor meer informatie.

Salesfunnel

Zodra iemand via je social media-advertenties op je website komt en een e-book download of gratis gesprek aanvraagt, komt hij of zij automatisch in je sales funnel. Het vertrouwen winnen kan beginnen!

E-mails worden op een gestructureerde manier verstuurd en sluiten in een logische volgorde op elkaar aan. Potentiële klanten zijn opgewarmd via de serie e-mails en dan is het tijd je product te verkopen.

Landingspagina

Bij een goede salesfunnel, horen ook landingspagina’s. Een landingspagina staat op je website en is ingericht voor bezoekers die binnenkomen via een e-mail uit je salesfunnel. Een goede landingspagina geeft vertrouwen en moet potentiële klanten overtuigen jouw product of dienst af te nemen. In overleg met jouw websitebouwer maken we overzichtelijke landingspagina's met zo min mogelijk ruis.

Testen en analyseren

Net als bij social media is het ook bij
e-mailmarketing belangrijk om te testen en te analyseren. Hoe goed werkt de salesfunnel eigenlijk? Zorgt het ervoor dat jouw gestelde doelen behaald worden?

Een salesfunnel is nooit af. Daarom analyseren we de  resultaten voortdurend. Is de salesfunnel een schot in de roos? Dan kun je opschalen en het advertentiebudget verhogen.

E-mailmarketing gaat over creƫren van vertrouwen

Contact

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Onder het genot van een lekkere kop koffie leggen we het graag aan je uit.

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op.

Uiteraard mag je ons ook bellen of Whatsappen op telefoonnummer 06-10985777, of stuur een bericht via één van onze social mediakanalen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

of
Plan zelf een afspraak in!