Wil je meer klanten?

Wij helpen schildersbedrijven te groeien door onder andere social media op een structurele en professionele manier in te zetten. Niet alleen door het plaatsen van berichten en het opzetten van advertenties, maar ook door mee te denken over de marketingstrategie van jouw schildersbedrijf. Hoe zorgen we ervoor dat jij beter vindbaar bent en meer klanten krijgt.

Jarenlange ervaring in het schildersvak

Marcel heeft jarenlang als mede-eigenaar in het schildersbedrijf van zijn familie gewerkt en is letterlijk opgegroeid tussen de verfbussen en kwasten. Hierdoor kent hij alle ins en outs van het schildersvak en weet als geen ander hoe je jouw bedrijf beter op de kaart kunt zetten en meer klanten aantrekt door het inzetten van online marketing.

Interactie met je doelgroep

Social media is dé plek om interactie te zoeken met je doelgroep. Laat je klanten zien dat je een vakschilder bent, welke mooie projecten je uitvoert of doe ze een leuke aanbieding met de winterschilder actie. Een social mediakanaal met goede content en structureel geplaatse berichten is goud waard!

Social media beheer uitbesteden

Wij geven hieronder 25 tips over het gebruik van social media voor jouw schildersbedrijf. Wil je, na het lezen van de tips, meer met social media doen maar heb je geen tijd of zin om er zelf mee aan de slag te gaan? Al voor € 250,- per maand plaatsen wij twee berichten per week op jouw zakelijke social mediakanaal. Inclusief wisselende content en op maat gemaakte afbeeldingen met logo en in jouw eigen huisstijl. 

Heb je nog geen social mediakanaal? Dan zetten we alles van A tot Z voor je op en denken we ook met je mee over de strategie en het bereiken van de juiste doelgroep.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Maak verbinding met je ideale klant

Contact

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Onder het genot van een lekkere kop koffie leggen we het graag aan je uit.

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op.

Uiteraard mag je ons ook bellen of appen op telefoonnummer 0512 - 74 51 82, een e-mail sturen naar support@socialnumbernine.com of kom gerust eens langs op ons kantoor.

Vlaslaan 11A, 9244 BX Beetsterzwaag.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.