Your social media agency.

Your social media agency.

Geen tijd voor content? Klik hier!

 

Contentcreatie

Relevante en goede content moet niet alleen leuk en vermakelijk zijn. Het moet je doelgroep aanspreken en activeren. Het is dus belangrijk dat de content die je plaatst de taal van je doelgroep 'spreekt' en daardoor dat effect heeft. 

Op basis van de social mediastrategie bedenken we gevarieerde content met verschillende thema’s, zodat we de doelgroep inspireren, informeren en overtuigen. Elke maand maken we een contentkalender. Aan de hand van deze kalender kunnen we precies zien wat, wanneer en hoe we iets voor jouw bedrijf op social media plaatsen.

Foto- en videocontent

Het is de kunst om met weinig tekst iets prikkelends en uitnodigends over te brengen. Maar contentcreatie gaat verder dan het schrijven van een pakkende tekst. Social #9 helpt je, behalve met het schrijven van teksten, ook met het maken van foto- en videocontent.

Een unieke en persoonlijke afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden. En een filmpje dat een kijkje geeft in jouw bedrijf brengt je social mediakanaal pas écht tot leven.

Artikelen schrijven

Bij Social #9 gaan we verder dan alleen content creëren voor jouw social mediakanalen. Het doel van social media inzetten is niet alleen om je doelgroep betrokken te houden bij je bedrijf, maar ook om meer verkeer naar je website te trekken. Door kennis en ervaringen te delen op je website creëer je vertrouwen en laat je zien dat jij de expert bent op jouw vakgebied. Dit deel je in de vorm van artikelen, zoals:


Het schrijven van deze content kost veel tijd en energie die jij waarschijnlijk liever in je eigen bedrijf stopt. Wij snappen dat. Dus ook daarin bieden we een helpende hand. We schrijven die artikelen, blogs en whitepapers in een handomdraai.

Maak verbinding met je ideale klant

Contact

Wil je een kennismakingsafspraak met ons maken, heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen, stuur ons dan een berichtje via dit formulier. Wij nemen binnen 2 uur contact met je op.

Uiteraard kun je ons ook bellen, Whatsappen of sms-en op telefoonnummer +31 6 10 98 57 77, of stuur een bericht via Facebook Messenger.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

of
Plan zelf een afspraak in!