Your online marketing agency.

Your online marketing agency.

Ja! Ik wil groeien met mijn bedrijf

Hoe het allemaal begon

Zomer 2019. We hebben een goed gesprek over wat we nog willen in het leven. We hebben twee gezonde kinderen, een leuk huis om in te wonen en werk waar we vaak ons ei in kwijt kunnen. Toch mist er iets. Noem het een gevoel van voldoening. Voldoening wat je krijgt door kennis te delen en anderen te helpen met groeien. We hebben allebei veel kennis in ons eigen vakgebied. Marcel in marketing en sales en Jitty op strategisch vlak en in bedrijfsadvies. Een gouden combinatie, zo blijkt nu.

De start
Een klein half jaar later, aan het begin van 2020, zijn we er klaar voor. We besluiten een online marketing bureau te starten, genaamd Social Number Nine (ook wel: Social#9). We zetten social media marketing en e-mailmarketing in voor bedrijven om groei in omzet en klanten te realiseren. Ook bieden we bedrijfsadvies aan. Wederom een gouden combinatie. We zien immers alle ins en outs van onze opdrachtgevers toch al?

Groei
Nu zijn we bijna een jaar verder en kunnen we zeggen dat het een fantastische stap was. Een jaar vol voorbereiding en ontwikkelingen. Af en toe een beetje eng, dat wel. Maar door uit onze comfortzone te stappen leren en zien we de mooiste dingen. Het zorgt voor groei. En in ons geval, behoorlijke groei. En die kennis kunnen we maar mooi weer delen met onze opdrachtgevers.

(Nieuwsgierig naar de totstandkoming van onze naam? Kijk dan even op Over #9)

Kennis is macht. Kennis delen is kracht.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Onder het genot van een lekkere kop koffie leggen we het graag aan je uit.

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met je op.

Uiteraard mag je ons ook bellen of Whatsappen op telefoonnummer 06-10985777, of stuur een bericht via één van onze social mediakanalen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

of
Plan zelf een afspraak in!